Vellykket vedlikeholdsspyling av sameiets rørsystem

Firmaet kom til i alle leiligheter unntatt én

Vedlikeholdsspylingen av sameiets rørsystemer ble gjennomført i perioden 25. til 28. februar. Firmaet som gjennomførte vedlikeholdsspylingen kom til i alle leiligheter unntatt én. I et lite antall tilfeller var det montert badekar over sluk uten inspeksjonsluke, Men i hovedsak er nå hele rørsystemet renset for avleiringer.

Det ble oppdaget et par tilfeller av begynnende lekkasjer. Dette er meldt til angjeldende beboere.

Oslo, 04.03.19

 

Sameiets avløpssystem skal rengjøres

Vedlikeholdsspylingen finner sted 25. til 28. februar 2019

Etter 12 år er det blitt en god del avleiringer i sameiets avløpssystem, og styret har inngått avtale med firmaet Gravco om å gjennomføre en full vedlikeholdsspyling i rørsystemet. Firmaet må ha tilgang til alle leiligheter for å spyle alle grenrør.

Renholdet vil bli gjennomført som følger:

For beboere med adresse Grefsenkollveien 21: mandag 25.02.19 for de fire nederste etasjene (etasjene 1-4), og tirsdag 26.02.19 for de seks øverste etasjene (etasjene 5 til 10).

For beboere med adresse Grefsenkollveien 23: onsdag 27.02.19 for de fire nederste etasjene (etasjene 1-4), og torsdag 28.02.19 for de fem øverste etasjene (etasjene 5 til 9).


Firmaet understreker følgende:

*Vi trenger tilgang til alle leilighetene – er du ikke hjemme må du avtale med nabo eller levere nøkler til oss på området.

*Det kan ikke avtales tider for hver beboer, til det er det for mange variabler i arbeidene.

*Vi trenger tilgang til vannlås under kjøkkenvask, tøm skap eller fjern skuffer.

*Vi trenger tilgang til sluk i gulv på bad, vi får ikke jobbet fra sluk som er under innredning, kabinett eller badekar.

*Vi starter alltid nederst og jobber oss oppover, derfor er det svært viktig med tilgang til nederste etasje.
 

Spørsmål om rengjøringen kan rettes til Thor johnsrud eller kontaktperson for Gravco: Terje Hide: 934 66 108 (07.00 – 15.00)

Skulle det være noe utenom denne tiden så send en epost til terje.hide@nrcgroup.no

Oslo, 04.02.19
Styret