Problemer med vanntrykk til de øverste etasjene

Onsdag kl. 11.00 blir feilen rettet

Oslo Pumpeservice har nå fått både spesialnøkkelen og nytt filter, og kommer i morgen (onsdag 13.09.17) for å skifte filteret. Dermed bør vanntrykket bli som det skal igjen.

Vannet blir avstengt under arbeidet, mellom kl. 11.00 og kl. 13.00.

Oslo, 12.09.17
Styret

 

Problemer med vanntrykk til de øverste etasjene

Feilen ligger altså i mengden vann inn til pumpene som skal skape trykk ved behov, og sannsynligvis skyldes dette at det er et problem med selvrensende filteret vi fikk montert for tre år siden. For å komme inn til filteret, kreves en spesialnøkkel, som ikke var å finne. Denne er nå bestilt av Oslo Pumpeservice, og så snart de mottar nøkkelen vil de åpne, rense (eventuelt skifte) filteret. Og dermed burde problemet være løst. Men dette vil ikke skje før i neste uke.

Oslo, 08.09.17
Styret

 

Problemer med vanntrykk til de øverste etasjene

Det viser seg at begge de to trykkøkingspumpene fungerer som de skal. Problemet synes å være at pumpene får for lite vann inn når de skal øke trykket ved større forbruk oppe i etasjene.

Årsaken til dette kan være delvis tilstoppet filter eller andre årsaker som hemmer tilførselen av vann inn i blokka. Oslo Pumpeservice vil jobbe videre for å finne årsaken og rette på feilen. Det er imidlertid lite sannsynlig at vi får fullt trykk tilbake før over helgen.

Oslo, 01.09.17
Styret

 

Problemer med vanntrykk til de øverste etasjene

Leilighetene særlig i de høyeste etasjene har de siste dagene erfart dårlig trykk på vannet, særlig om morgenen, da bruk av vann er på det høyeste.

I dag (onsdag) har vi et avtalt servicebesøk fra Oslo Pumpeservice, som etter serviceavtalen skal foreta service på trykkøkingspumpene én gang om året.

Det viste seg at det er noe som ikke fungerer helt som det skal. Firmaet trenger litt mer tid på å finne årsaken, men forhåpentligvis vil pumpene i løpet av kort tid fungere etter intensjonene.

Oslo, 30.08.17
Styret