Til deg som er nyinflyttet i Grefsentoppen Boligsameie

Velkommen til Grefsentoppen Boligsameie!

På vår hjemmeside finner du masse praktisk informasjon om sameiet (se under spalten "Praktisk informasjon" i øverste menylinje). Styret vil også legge ut løpende informasjon om aktuelle forhold i blokka vår. Du finner også informasjon om gjeldende bestemmelser som sameiet har vedtatt på beboermøter, som vedtekter og husordensregler. Styret ber nye beboere sette seg inn i disse, og spesielt merke seg bestemmelser som gjelder for dyrehold og balkonger (f. eks. markiser og parabolantenner). Link til vedtektene finner du nederst på forsiden under "Dokumenter". Husordensreglene finner du også nederst på forsiden, rett under vedtektene.

Du finner også lenker til vedtekter og husordensregler under "Om oss" på den øverste menylinjen.

Postkasseskilt

Sameiet har vedtatt en felles utforming av postkasseskilt. Nye beboere bes ta kontakt med Torgeir Knutsen, e-post: torgeir.knutsen.grefsentoppen@gmail.com, for å få bestilt korrekt skilt til sin postkasse. Se prosedyre under menyen "Postkasseskilt" på hjemmesiden.

Gjesteparkering

For at dine gjester skal kunne parkere på sameiets gjesteparkering, må du sørge for at de har et parkeringsoblat i bilens frontrute. Sett deg også inn i reglene som gjelder for gjesteparkeringen, du finner disse under menyen "Gjesteparkering". Oblater er delt ut til alle leiligheter, men hvis du ikke har mottatt disse av selger, send en e-post til knuterikgrorud.@gmail.com, så vil du motta to oblater.

Beboermappe

Til alle leiligheter skal det finnes en beboermappe (brukerveiledning). Denne mappen ble laget av utbygger, og fulgte med leilighetene ved innflytting rundt årsskiftet 2006/2007. I denne mappen står mye praktisk informasjon om utstyr i leilighetene og leverandører. Denne mappen bør følge med ved overdragelse av leilighet til ny eier.

Beboermappen er nå scannet inn og gjort tilgjengelig på hjemmesiden.

Her finner du pdf-filer til kapitler i beboermappen:

1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12; 13; 14; 15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; 22; 23; 24; 25; 26;

Den enkelte pdf-fil omhandler følgende:

1: Gratulerer med ny bolig

2: Generell informasjon om din nye bolig - leverandører - forslag til vedlikehold -

parkeringsoversikt - bodoversikt

3: Avtrekk/ventilasjon

4: Vann/sanitær

5: Porttelefon

6: Kabel-TV/telefon/brannalarm

7/8/9/10/21: Elektrisk anlegg

11: Parkett

12: Vedlikeholdsbeskrivelse dører

13: Fargekoder dører (Swedoor)

14: Dørhåndtak/låser

15: Postkasse

16: Innerdører

17: Vinduer/balkongdører

18: Stålrekkverk (inkl. balkonger)

19: Kjøkkeninnredning (HTH)

20: Fargekoder og maling i leiligheter

22: Termostat varmeovner

23: Røykvarsler

24: Varmeregulator bad

25: Oversikt belysningsutstyr

26: Innstilling og feilsøking varmtvarmsbereder

Hvis noen mangler beboermappe, og ønsker å ha denne på papir, kan de henvende seg til Torgeir Knutsen, e-post: torgeir.knutsen.grefsentoppen@gmail.com.